Termeni si Conditii

Va multumim pentru vizita.
Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile din aceasata pagina intrucat pentru navigarea pe www.vtac-pro.ro este nevoie de acceptarea termenilor si conditiilor din aceasta pagina. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos va rugam sa parasiti acest site.
www.vtac-pro.ro este un site de prezentare a produselor. Aici gasiti toate datele tehnice si caracteristicile produselor, puteti descarca fisa tehnica si declaratiile de conformitate originale emise de producator in limba engleza.
Pentru preturi si comenzi veti fi redirectionati spre magazinul online www.led-eco.ro unde puteti vedea preturile produselor si puteti comanda adaugand produsele in cos sau prin telefon.

Politica de confidentialitate
Toate imformatiile cu caracter personal transmise se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal GDPR. Datele furnizate sunt utilizate strict pentru facturare si livrare prin curier. Curierul are acces doar la: numele destinatarului, adresa de livrare si numarul de telefon pentru a va putea contacta.

Drepturi de proprietate
Toate imformatiile si imaginile din acest site sunt proprietatea SC Electro Gead SRL iar copierea lor in scopuri comerciale de catre alte societati sau persoane constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta persoanele juridice sau fizice care au copiat informatii sau imagini in scop comercial fara acordul scris al detinatorului.

Informatii despre produse si servicii
Toate informatiile si datele tehnice din acest site sunt furnizate de producatori.
SC Electro Gead SRL isi rezerva dreptul de a actualiza informatiile referitoare la produse si preturile acestora fara o notificare prealabila.
Toate produsele sunt noi si beneficiaza de garantie intre 2 si 5 ani.
Cumparatorul poate returna produsele comandate in termen de 14 zile conform OUG nr 34/2014 de la data primirii fara justificari. Pentru returnare produsele trebuie sa fie in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele incluse, sa nu prezinte urme de uzura sau interventii ale persoanelor neautorizate. Se accepta la returnare doar o singura bucata din acelasi produs desigilata. In cazul returnarii plata transportului intra in sarcina clientului. Clientul poate opta pentru cumpararea altor produse sau rambursarea contravalorii facturii storno in cont. Contravaloarea produselor returnate se face in contul clientului in maxim 14 zile de la receptia produselor.

Reciclare DEE
Legislatia in vigoare prevede colectarea selectiva a deseurilor electrice si electronice.
Toate aparatele electrice, electronice sau sursele de lumina inclusiv LED trebuiesc colectate selectiv prin punctele de colectare. Este interzisa eliminarea lor inpreuna cu gunoiul menajer.