Spoturi orientabile Proiectoare pe sina cu led

Pentru a beneficia de un iluminat led de calitate in spatiul comercial trebuie sa tinem cont de coeficientul de redare a iluminarii marcat pe produsele cu led cu simbolul CRI pentru a putea face alegerea corecta.
Pentru iluminat spatii comerciale cu articole unde acuratetea culorilor este foarte importanta va recomandam proiectoare pe sina cu led cu un coeficient de redarea culorilor CRI peste 90.
Pentru spatii comerciale cu articole unde calitatea culorilor nu este foarte importanta , magazin alimentar, magazine cu articole tehnice, magazine cu electrocasnice sunt suficiente spoturile orientabile cu led si proiectore led pe sina cu CRI 80.
Spoturile orientabile si proiectoarele pe sina cu led cu CRI 80 au pret mai mic dar nu redau perfect nuanta culoarilor in comparatie cu lumina zilei. Spoturile orientabile cu led si proiectoarele pe sina cu led cu CRI peste 90 nu denatureaza nuanta culorilor dar au un pret mai mare fata de CRI 70 sau 80.
Va oferim spoturi orientabile cu led si proiectoare pe sina cu led cu CRI>80, CRI>90 si CRI>95 cu pana la 5 ani garantie la pret de importator.